POSLE NOVOG TROFEJA: Murinjo otkrio da li ostaje u Romi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 08:38

POSLE NOVOG TROFEJA: Murinjo otkrio da li ostaje u Romi

Nije imao dilemu.

Trener Rome Žoze Murinjo nije krio sreće posle pobede njegove Rome finalu Lige Konferencije protiv Fejenorda.

Ne samo što je Roma osvojila prvi trofej pod pokroviteljstvom UEFA, već je Portugalac postao prvi čovek koji je osvojio trofej u tri aktivna evropska takmičenja.

-Ispisali smo istoriju. Od prvog dana verovali smo da možemo da osvojimo trofej u ovom takmičenju. Mnogo mi se stvari sada mota po glavi. Ali ono što mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem je da se osećam kao pravi Romanista – rekao je Murinjo.

Congratulations to the one and only sepcial one #JoseMourinho forza @ASRomaArabic pic.twitter.com/AxN219uLu6

— Ahmed Magdy (@Ahmed_Magdy14) May 26, 2022

Imao je Specijalni jasnu poruku za navijače - ne moraju da brinu za njega!

- Ostajem u Romi! Bez obzira na ponude, glasine ili šta god, ne idem odavde.Potrebno je da razumemo i vlasnike kluba koji su sjajni kljudi i uveren sam da zajedno možemo da napravimo snažan projekat. Osećam se kao Romanista u ovom trenutku", zaključio je Murinjo.

Murinjo će sledeće sezone igrati u Ligi Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ave, Murinjo!

Izvor: B92, 26.Maj.2022

Žoze Murinjo imao je turbulentnu trenersku karijeru, ali kakav god da imate stav o njemu, on je zaista Poseban (Special one)...Portugalac je u prvoj deceniji ovog veka važio za najboljeg trenera na svetu, ali poslednjih desetak godina njegova zvezda je počela da se gasi...Mnogi su ga osporavali i...

Nastavak na B92...

Murinjo: Ostajem u Romi

Izvor: RTS, 26.Maj.2022

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je posle osvajanja Lige konferencija da će i naredne sezone da vodi rimski klub. Murinjo je postao prvi trener koji je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija, a Romi je Portugalac doneo prvi evropski trofej. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.