POSLE NOVE POBEDE ORLOVA: Kokeza izneo mišljenje o meču sa Luksemburgom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NOVE POBEDE ORLOVA: Kokeza izneo mišljenje o meču sa Luksemburgom!

Izabranici selektora Tumbakovića ostali u trci za direktan plasman na EP.

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Luksemburg sa 3:2, ali igrom nije impresionirala. Među onima koji nisu impresionirani otišli sa stadiona "Rajko Mitić" je i predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Prvi čovek FSS-a u izjavi za "Žurnal" imao i savet za selektora Ljubišu Tumbakovića, povodom slabog izdanja Orlova u nastavku utakmice, kada je golman Marko Dmitrović dva puta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savladan.

- Važno je da smo pobedili. Prvo poluvreme bilo je dobro, a što se tiče drugog, nadam se da je selektor Tumbaković video ko bi trebalo, a ko ne bi trebalo da igra - rekao je predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.