POSLE NOVE POBEDE: Čanak ima PORUKU za Ruse! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NOVE POBEDE: Čanak ima PORUKU za Ruse! (FOTO)

Crno-beli u drugom kolu Evrokupa dočekuju Zenit.

Košarkaši Partizana zabeležili su i drugu pobedu u ABA ligi. Posle trijumfa u Zagrebu nad Cedevitom, izabranici Nenada Čanka savladali su i Olimpiju u hali "Pionir" i na najlepši način čestitali rođendan kapitenu Novici Veličkoviću.

POJAVIO SE SNIMAK TUČE IZ MORAČE: Bilo je svega na tribinama! (VIDEO)

PROPAO MU TRANSFER: Bivši igrač Partizana OSTAO bez kluba! (FOTO)

Za Parni valjak nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmora, pošto već u utorak (20), igra meč drugog kola "C" grupe Evrokupa protiv ruskog Zenita.

- Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster.  Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu uči bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo - rekao je Nenad Čanak.

CRNOGORCIMA JE PO MERI: Određen je sudija za meč u Podgorici. Jednom je sudio Srbiji, nije bio taličan (FOTO)

Početni neuspeh u Trentu nije obeshrabrio crno-bele, koji su u okršajima sa Multivitaminima i Olimpijom pokazali da može da parira i klubu iz Sankt Peterburga.

- Ulazimo u utakmicu svesni da moramo da odigramo najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja - istakao je Marko Pecarski, jedan od aduta trenera Čanka u meču sa Rusima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.