POSLE NOVAKOVOG ODUSTAJANJA: Nina se oglasila PRVI PUT! Borila se sa TEŠKIM OSEĆANJIMA, sve otkrila

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 16:23

POSLE NOVAKOVOG ODUSTAJANJA: Nina se oglasila PRVI PUT! Borila se sa TEŠKIM OSEĆANJIMA, sve otkrila

Zahvalna je na šansi.

Srpska teniserka Nina Stojanović nastupala je na Olimpijskim igrama u Tokiju zajedno sa Novakom Đokovićem u konkurenciji mešovitih parova, ali se srpski dubl nije borio za bronzanu medalju jer Đoković nije mogao da nastupi u meču za treće mesto.

Bronzu su automatski dobili Australijanci – Ešli Barti i Džon Pirs. Đoković, osvajač 20 grend slem titula, nije uspeo samo nekoliko sati pre tog duela da dođe do bronze u singlu jer je poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u duelu sa Pablom Karenjom-Bustom.

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Nina Stojanović se oglasila povodom nastupa u Tokiju istakavši da joj je veoma žao zbog toga što se nije borila za medalju, ali i da joj je bila izuzetna privilegija da nastupa u paru sa Đokovićem.

- Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere – da se borim za olimpijsku medalju. Takođe shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama - napisala ja na društvenim mrežama 25-godišnja Nina Stojanović.

Ona je podelila slike na kojima su ona i Novak uz natpis "onda i sada" – na prvoj se vidi ona kao devojčica i navijač kako se fotografiše sa Đokovićem, dok su na drugoj u mešovitom dublu na OI.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.