POSLE NESTVARNE PARTIJE: Jokića sačekalo iznenađenje u svlačionici Denvera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 11:35

POSLE NESTVARNE PARTIJE: Jokića sačekalo iznenađenje u svlačionici Denvera (VIDEO)

Simpatično.

Denver Nagetsi pobedili su posle produžetka Nju Orleans Pelikanse, a novu blistavu, istorijsku partiju, prikazao je srpski centar Nikola Jokić.

Jokić je utakmicu završio sa 17. tripl dablom u sezoni: 46 poena, 12 skokova i 11 asistencija, uz šut iz igre 16-22 (3-5 za tri poena) i 11 od 12 sa linije slobodnih bacanja. Posle meča Nikola je istakao da je ceo tim odigrao dobro i pored nervoze.

- Samo sam imao dobru energiju i lopta me je nalazila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i igrači. Zaista sam srećan što smo dobili ovaj meč. Bili smo nervozni ceo meč, pogotovo u prvoj četvrtini. Našli smo način da pobedimo, posle dobro poslednje četvrtine i produžetka.

I trener Denvera Majk Meloun, imao je samo reči hvale za srpskog internacionalca.

- Impresivna pobeda. Nikola Jokić, MVP sa razlogom, 30 poena u drugom poluvremenu i produžetku - rekao je trener Majk Meloun igračima.

The locker room vibes were immaculate tonight 🤌 pic.twitter.com/N8jTbBhXUB

— Denver Nuggets (@nuggets) March 7, 2022

Posle meča igrači su pobedu burno proslavili u svlačionici Nagetsa. Jokića su pošteno "okupali".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.