POSLE MESEC DANA PAUZE: Micov se vraća na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 21:23

POSLE MESEC DANA PAUZE: Micov se vraća na teren

Bivši reprezentativac Srbije oporavljao se od povrede leđa.

Posle mesec dana odsustva zbog povrede leđa, srpski košarkaš Vladimir Micov trebalo bi da se vrati u tim Armanija za meč italijanskog šampionata protiv Treviza, prenosi portal ''Sportando''.

Micov je u dosadašnjem toku Evrolige odigrao 10 utakmica i za 22 minuta u igri prosečno imao učinak od 6,7 poena i 1,8 uhvaćenih lopti.

Milan's Vladimir Micov to return tomorrow in Serie A matchuphttps://t.co/6SHld5jcTg
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Sportando (@Sportando) January 23, 2021

Nekadašnji reprezentativac Srbije u Armaniju je od 2017, a pre toga je igrao za Galatasaraj, CSKA, Kantu, Baskoniju, Panionios, Budućnost, Partizan, Lavove 063 i OKK Beograd.

Real značajno zaostaje za Atletiko, pa mu je svaki meč, pa i večerašnji (21.00) izuzetno bitan. Kvota na dvojku je 1,55, a na kombinazziju 2&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.