POSLE MEČA U SURDULICI: Milojević zadovoljan pobedom, ali je imao šta da kaže o jednoj stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE MEČA U SURDULICI: Milojević zadovoljan pobedom, ali je imao šta da kaže o jednoj stvari (FOTO)

Crveno-beli teško do pobede protiv Radnika.

Crvena zvezda savladala je u Surdulici Radnik sa 1:0 i tako makar rezultatski napravila dobru uvertiru pred večiti derbi u sledećem kolu. Ipak, crveno-beli su bili čak i u podređenom položaju u Surdulici pošto je domaćin imao nekoliko odličnih prilika i dva puta pogađao prečku. Trener Zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan što su njegovi igrači osvojili tri boda, ali ne i terenom, mada je pohvalio domaćina koji se svojski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrudio da podloga bude u što boljem stanju za meč.

 - Radnik je pokazao da je jako dobra ekipa. Sviđa mi se kako igraju. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Očekivali smo i da ranije rešimo pitanje pobednika, ali je jasno da nemamo još pravi takmičarski ritam, da još neki igrači nisu ušli punim ritmom u nastavak sezone. Velika tri boda, sačuvali smo ih na kraju - rekao je Milojević i objasnio izostanak Marina i Boaćija. - Mnogi će se verovatno pitati zašto nije bilo Marina i Boaćija. Dobro su svi, ali moram da se ogradim i kažem da je teren zaleđen. Ne znam šta bi sa njihovim kvalitetom na ovom terenu mogli da pokažu. Čestitao bih ljudima iz Radnika na trudu, bio sam ovde i jutros i video kako neprestano rade da spreme teren za utakmicu. Iskreno mislim da nije bilo humano da se igra.

Trener Radnika Milan Milanović nije imao razloga za nezadovoljstvo jer su se njegovi igrači svojski potrudili da zagorčaju život šampionu i u većem delu utakmice bili bolji rival.

 - Dva puta smo pogodili okvir gola, više puta nismo. Imali smo dobru igru, malo smo izgledali stegnuto, anksiozno u prvih 20 minuta. Posle toga smo bili sve bolji, posebno u drugom poluvremenu. Prezadovoljan sam načinom na koji smo igrali, probali smo da pobedimo, bili smo sigurni u odbrani, osim u jednoj šansi, dobro smo kontrolisali igru. Čestitam i jednim i drugim igračima na igri u ovoj utakmici. Bolje je da smo možda igrali u 14 časova, ali dobro - smatra Milanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska odbojkašica Žaklin Karvaljo.

🎶O NOME DELA É J.......🎶 #domingou #domingo #live #sol ☀️

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 20, 2019 at 5:59am PST

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 9, 2019 at 11:58am PST

Eu saindo de 2018...🤣 #focada #sol #torrando #joblindo #job #feisisforyou #maravilhoso #vermelho #vamosquevamos

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 7, 2019 at 10:14am PST

Pode voltar..... “FÉRIAS” 🍃 #sol #ferias

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 5, 2019 at 12:01pm PST

Acabou a bagunça!!! Amanhã começa a labuta... vamos que vamos!!! 🍀 #vamosquevamos #mar #sol #fimdeferias #obgsenhor 🍍

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 4, 2019 at 12:12pm PST

🍉

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 3, 2019 at 12:00pm PST

Hoje eu estou bem assim... só o pó! 🤣🤣🤣🤣 2019 é nosso!!!!!🎉 🍾 #felizanonovo #2019 #sucesso #vamosquevamos #anonovo

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on Jan 1, 2019 at 12:45pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.