POSLE KOŠMARNE TREĆE ČETVRTINE: Majk Džejms zna šta nije valjalo - Trebalo je akcije da idu preko mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 21:13

POSLE KOŠMARNE TREĆE ČETVRTINE: Majk Džejms zna šta nije valjalo - "Trebalo je akcije da idu preko mene"

Imao je zamerki.

Košarkaši Monaka poraženi su od Olimpijakosa (76:62) u polufinalu Evrolige i sledi im borba za treće mesto, a posle utakmice najbolji igrač ekipe Majk Džejms je imao zamerke na odluke stručnog štaba.

U jednom trenutku je Džejms bio u žustroj raspravi sa jednim od pomoćnika Saše Obradovića, pa je Amerikanac otkrio o čemu su razgovarali.

- Samo neke obične stvari. Kako smo došli do poluvremena velike utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Voleo bih da je prvih nekoliko napada išlo preko mene, uzevši u obzir da sam veteran i zvezda tima. Osećam se sigurno i kao da mogu da nametnem ritam kada utakmice i četvrtine počnemo napadom koji ide preko mene. Nismo to radili u trećoj četvrtini. Ja sam rekao svoje mišljenje, on je imao svoje. Nastavili smo dalje - rekao je Džejms.

Olimpijakos je rešio treću četvrtinu rezultatom 27:2, ali Majk i pored toga nije bio oduševljen.

- Mislim da su igrali istu odbranu i u prvom i u drugom poluvremenu. Mislim da smo mi počeli da gubimo na samopouzdanju i veri u ono što radimo i da smo odstupili od normalnog plana igre. Kada stvari ne idu po planu, koš izgleda veoma mali.

Ipak, sve u svemu nije nezadovoljan Amerikanac.

- Imali smo sjajnu sezonu, istorijsku. Imali smo šansu da ih ponovo pobedimo i da obavimo posao do kraja. Treba da budemo srećni i zahvalni što smo došli do ovoga i da nastavimo - rekao je Džejms.

Šta je potrebno da Monako sledeće sezone napravi korak više.

- Malo šuteva bi pomoglo. Bili smo ekipa koja je najgore šutirala trojke tokom sezone. Ili ćemo početi da pogađamo ili ćemo dovesti ljude koji to umeju.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.