POSLE HAOSA U PIREJU: Hitno se oglasila Evroliga, zaprepašćeni Kevin Durant upotrebio samo jednu reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2022, 08:35

POSLE HAOSA U PIREJU: Hitno se oglasila Evroliga, zaprepašćeni Kevin Durant upotrebio samo jednu reč

Olimpijakos na fajnal-foru.

Košarkaši Olimpijakosa sinoć su u Pireju, u petom meču osmine finala Evrolige savladali Monako i plasirali se na fajnal-for, koji će se od 19. do 21. maja igrati u Beogradu. Crveno-beli su slavili sa 94:88, a pre nego što je sudija i označio kraj meča, na devet sekundi pre kraja, navijači su bili na terenu.  Prilikom slavlja je nastao opšti haos i metež. Baklje su bile upaljene u hali, a o svemu se, ubrzo nakon meča oglasila i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroliga.

- Košarkaška Evroliga najoštrije osuđuje postupke koji su se desili tokom poslednjih minuta pete utakmice plej-ofa Evrolige između Olimpijakosa i Monaka.

Wild scenes from the Olympiacos fans after advancing to the EuroLeague Final Four.

Imagine the NBA with that kind of atmosphere. pic.twitter.com/aliLZ0urqq

— Dionysis Aravantinos (@AravantinosDA) May 4, 2022

Nedostatak bezbednosti tokom utakmice doveo je do invazije navijača na teren dok je utakmica bila u toku, primoravajući sudijsku trojku da pauzira igru dok se ne uspostave minimalni bezbednosni uslovi. Ostale ozbiljne povrede bezbednosti, uključujući upotrebu raketa, lasera i petardi, takođe je primetila Evroliga. Nadležni organi će pažljivo razmotriti sve dokaze i preduzeti sve odgovarajuće mere.

Olympiacos has completed the Final Four stage. The Peace and Friendship stadium at the moment 🔥 #OlympiacosBC #EuroLeague pic.twitter.com/cXw5shQ5ub

— valiapilianidi (@valiapilianidi) May 4, 2022

Utakmici u Atini prisustvovao je i Kevin Durent koji je navijao za Monako i svog prijatelja Majka Džejmsa. As Bruklina prvi put u životu prisustvovao je zapaljivoj atmosferi, veoma čestoj u Evropi, ali ne i u NBA.

The apocalypse pic.twitter.com/uYdeAS24Mw

— Kevin Durant (@KDTrey5) May 4, 2022

Zato njegov komentar posle onoga što je video u samom finišu meča ne treba da čudi. Durent je upotrebio samo jednu reč da opiše ono što je video...

Apokalipisa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Micić jedini Srbin u Beogradu

Izvor: Danas, 05.Maj.2022

Nakon majstorica u Barseloni i Atini poznati su parovi polufinala na predstojećem Fajnal-foru Evrolige u Beogradu od 19. do 21. maja. Svi prisutni imaće to zadovoljstvo da isprate El Klasiko između Barselone i Reala u meču za finale, dok drugi par čine Efes, kao zvanični šampion Evrope, i Olimpijakos.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.