POSLE EPIZODE U AUSTRALIJI: Nani se vratio u Evropu, ovo je njegov novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 10:58

POSLE EPIZODE U AUSTRALIJI: Nani se vratio u Evropu, ovo je njegov novi klub

Ugovor na dve godine.

Portugalski fudbaler Nani (36) vraća se u Evropu posle neuspešne epizode u Australiji. Sjajni dribler novi je igrač Adane, potvrdio je turski klub.

Portugalac je potpisao sa Adanom ugovor na dve godine, od kojih je jedna fakultativna, objavio je klub na svom Tviter nalogu.

⭐️ #ROYALBET'TEN GÜNÜN ÖNEMLİ HABERİ!

✨Adana Demirspor: "Kulübümüz, Luis Nani ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır."https://t.co/icYkIAgNHf#royalbet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #royalbetturkiye #bonus #bahis pic.twitter.com/4L5ky6kUOO

— RoyalBet Türkiye (@royalbettr) July 14, 2023

Prošle sezone Nani je nastupao u Australiji za Melburn, ali vema retko bio na terenu.

Nani je od 2007. do 2014. godine igrao za Mančester junajted, sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Engleske i Ligu šampiona 2008. godine.

U karijeri je već nastupao u Turskoj, pošto je u sezoni 2015/16. branio boje Fenerbahčea.

U reprezentativnom dresu je odigrao 112 utakmica i postigao 24 gola, a sa Portugalom je osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.