POSLE EFESA VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez igrača u kog se MNOGO UZDALA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 21:12

POSLE EFESA VREME ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez igrača u kog se MNOGO UZDALA?

Ugovor još malo ističe.

Crvena zvezda je u očekivanju najboljeg 7. oktobra potpisala ugovor na dva meseca sa iskusnim Tejlorom Ročestijem.

Ipak, Ročesti nije na onom nivou kada je praktično bio najbolji igrač crveno-belih. Sada nije ni u prvom planu, dobija šansu, ali je daleko slabiji od očekivanog.

Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

Beogradska ekipa nije mnogo rizikovala jer je potpisan ugovor na dva meseca, a jasno je da bi već 7. decembra mogao da završi ugovor sa ekipom sa Malog Kalemegdana. Ročesti je u meču protiv Efesa pružio partiju koja nije baš impresionirala, čak i ispod nivoa na kom je igrao do sada, posebno u odbrani.

Ročesti je u dosadašnjem delu sezone u EL u proseku je beležio 4 indeksna poena, upravo toliko i poena po meču. Protiv Efesa čak nije imao niti jednu asistenciju, što nije karakteristično za njega. Prilično je jasno da je rastanak blizu, sve drugo bi bilo ravno čudu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.