POSLE DUELA ZAVRŠIO U KOMI: Drama fudbalera nakon povrede u prvom minutu meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 09:43

POSLE DUELA ZAVRŠIO U KOMI: Drama fudbalera nakon povrede u prvom minutu meča

Sudario se u skoku sa protivnikom.

Fudbaler Bordoa Alber Elis stavljen je u medicinski indikovnu komu nakon što je pretrpeo ozbiljnu povredu glave u utakmici francuske Lige 2 protiv Gengama ove subote - prenose tamošnji mediji.

Nesrećni detalj se desio već u prvom minuti utakmice. Reprezentativac Hondurasa sudario se u skoku sa odbrambenim igračem protivničkog tima Donatienom Gomisom.

Elisu je tokom osam minuta ukazivana pomoć na terenu pre nego je iznet na nosilima.

Prema izvještajima L'Ekipa, fudbaler je bio svestan na terenu, ali je stavljen u indukovanu komu pre nego što je prevezen u bolnicu Pelegrin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAŠNE SCENE IZ FRANCUSKE: Poznati napadač završio u komi! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2024

Elisu je punih osam minuta ukazivana pomoć na terenu Napadač Bordoa Albert Elis navodno je stavljen u medicinski indikovnu komu nakon što je pretrpeo ozbiljnu povredu glave u utakmici francuske Lige 2 protiv Gengama ove subote. Već u prvom minuti utakmice, reprezentativac Hondurasa sudario se u skoku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.