Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 13:42

POSLE DEVET MESECI: Radukanu se vraća na teren u Ouklendu

Britanka imala tri operacije u maju.

Britanska teniserka Ema Radukanu van terena je od aprila zbog čega je pala na 296. mesta na WTA listi, a na teren će se vratiti u januaru na turniru u Ouklandu za koji je dobila specijalnu pozivnicu organizatora.

Radukanu je zbog povreda morala da napravi pauzu, a u maju je operisala obe ruke i levi skočni zglob. Ove godine je odigrala samo devet mečeva.

Pošto je povređena više od šest meseci, osvajačica Ju Es opena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz 2021.ima pravo da koristizaštićeni renking 103. mesta na kojem se nalazila po završetku turnira u Madridu, poslednjem na kojem je igrala. Zbog toga i ne može da se plaira direktno na Australijan open već će morati da igra kvaloifikacije ili da čeka da joj organizotori ponude specijalnu pozivnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.