POSLE BRUKE NA MEACI: Miha pred OTKAZOM u Bolonji! Uprava već NAŠLA naslednika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 23:26

POSLE BRUKE NA MEACI: Miha pred OTKAZOM u Bolonji! Uprava već NAŠLA naslednika!

Teški dani za srpskog stručnjaka.

Bolonja je na "Meaci" protiv Intera doživela ubedljiv poraz od 1:6, čime je nastavila neslavnu seriju od starta nove sezone.

Izabranici Siniše Mihajlovića su u četiri meča Serije A osvojili sedam bodova, uz to su ispali u prvom kolu Kupa Italije od drugoligaša Ternane, a kao so na ranu došao je debakl od Intera.

- Meč je završen u prvom poluvremenu, mi smo igrali oni su davali golove. Previše lako smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primali golove. Da smo uspeli da držimo nerešeno na poluvremenu možda bi bilo drugačije - rekao je Mihajlović posle poraza.

Proslavljeni as je dodao da se protiv tako dobrih igrača kao što ih ima Inter za svaku grešku plaća ceh, ali da se raduje novom meču, već u sredu, kada Bolonja igra protiv Đenove.

TMW - Bologna, Mihajlovic sotto esame. L’ombra di De Rossi su Sinisa https://t.co/chROZo2z97

— informazione sport (@infoitsport) September 18, 2021

Sa druge strane, upravu ovog kluba izdaje strpljenje, pa italijanski mediji prenose da je Siniši "spakovan otkaz", a kao glavni kandidat da nasledi Mihajlovića je Danijele De Rosi.

Legendarni kapiten Rome je poslednje godine radio u stručnom štabu selekcije Italije, kao pomoćnik Robertu Manćiniju, sa kojom je nedavno osvojio Evropsko prvenstvo.

Iako se pominjao kao glavni kandidat da preuzme Fjorentinu, De Rosi bi mogao u Bolonji da dobije prvi samostalni trenerski posao.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preuzeo Bolonju u januaru 2019. godine. Ostao je u klubu tokom hemoterapije i lečenja, a neke treninge vodio je putem video linka iz bolničke sobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.