POSLE BOLNOG PORAZA OD BAJERNA: Milojević najavio promene u Zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE BOLNOG PORAZA OD BAJERNA: Milojević najavio promene u Zvezdi!

Igra bez žara boli više od šest golova u mreži.

Najubedljivji poraz u istoriji Crvene zvezde u evropskim kupovima ogolio je istinu – prvak Srbije ne liči na ozbiljan evropski tim u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona.

Bajern je postigao šest golova na stadionu “Rajko Mitić”, mogao je još toliko, a fudbaleri Crvene zvezde su napade nemačke mašine posmatrali kao nemi posmatrači. Ni borbenosti, ni želje da se razjareni lav zaustavi. Nigde zuba, krvi, mišića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponosa… Tako ne može, ne sme!

Partija tima Vladana Milojevića protiv giganta iz Bavarske stala bi u dve reči – VELIKO NIŠTA.

Zašto je Zvezda postala džak za iživljavanje u Ligi šampiona tema je za trenera Milojevića, ali i za čelnike kluba iz Ljutice Bogdana. Ako se donese ispravan odgovor na ključna pitanja kako i zašto su bačeni silni novci na takozvana pojačanja, na “Marakani” bi od zime mogli da “počnu ljubav ispočetka”. Sa Milojevićem na klupi ili sa nekim drugim, u ovom trenutku je manje važno. Jer, ako se u Zvezdu budu dovodili igrači poput Kanjasa, Van la Pare, Žandera, Garsije... tačka u Ljutice Bogdana će ponovo biti izbrisana sa mape Evrope.

Zvezdina deca ne dobijaju šansu, prodaju se čim fudbalski prohodaju, a od isluženih stranaca zarade biti neće, pa u tom slučaju mogli bi vrlo lako da izostanu rezultati u Evropi. Ako se u Ljutice Bogdana na vreme ne probude iz dubokog slatkog sna u koji su utonuli, Zvezda će ponovo upasti u problem u kojem je bila do pre dva leta. A, finansijska omča je najgori dušmanin, davi mučnije od Roberta Levandovskog.

Zato su reči Vladana Milojevića posle poraza od Bajerna došle kao svetlo u daljini na kraju tunela. Ovako više ne može, jasno je to i trofejnom treneru, čoveku najzaslužnijem za preporod srpskog džina koji se dve decenije valjao u sopstvenom blatu.

- Videćemo od narednih dana šta je i kako je. U svakom slučaju, mora nešto da se promeni - poručio je trener Crvene zvezde.

Milojević, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela su na potezu. Mora da se seče, da ne dogori kao nekada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.