POSLE BOLNOG PORAZA OD AMERIKANACA: Stevanović izneo šta Srbija MORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:42

POSLE BOLNOG PORAZA OD AMERIKANACA: Stevanović izneo šta Srbija MORA

Nije lako posle eliminacije.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izneo je utiske posle eliminacije sa Svetskog kupa u Los Anđelesu.

Delfini su poraženi od selekcije Sjedinjenih Američkih Država (10:9), a selektor je otkrio planove za naredni period.

- Prvo želim da čestitam Amerikancima. Rezultat nikad ne laže. Igrali smo loše na početku drugog poluvremena, ali smo na kraju trećeg dela mislili da je sve gotovo. Izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo 4:0 poslednju četvrtinu i to je to. Imamo malo vremena da napravimo novi tim, Svetsko prvenstvo je pred nama. Posle toga iduće godine Evropsko i opet Svetsko prvenstvo. Moramo da se kvalifikujemo na Olimpijske igre. Bitan nam je svaki trening, svaka utakmica da budemo bolji za korak i da budemo pravi u Parizu – rekao je po završetku utakmice Uroš Stevanović.

Naše momke očekuje borba za plasman od petog do osmog mesta, a rival od ponoći je Rumunija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.