POSLE ALEGRIJEVIH KRITIKA NA RAČUN VLAHOVIĆA: Srbin se oglasio, saopštio šta mu je trener REKAO LIČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 11:02

POSLE ALEGRIJEVIH KRITIKA NA RAČUN VLAHOVIĆA: Srbin se oglasio, saopštio šta mu je trener REKAO LIČNO

Počelo je najbolje moguće.

Na svom prvom meču u dresu Juventusa, Dušan Vlahović je uspeo da zatrese mrežu protivnika na spektakularan način. Juve je savladao Veronu sa 2:0, a prvi gol na meču postigao je srpski reprezentativac u 13. minutu utakmice.

Dušan je posle susreta blistao od sreće.

- Bilo je veoma važno pobediti u ovom meču jer je posle pauze najteže, posebno psihološki. Imali smo pravi pristup od početka i napravili smo važnu stvar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je pobeda. Moram da se zahvalim svojim saigračima i treneru što su mi toliko pomogli u poslednjih nekoliko dana. I ja pokušavam da što pre shvatim kako stvari ovde funkcionišu. Dajem sve od sebe - rekao je Vlahović za DAZN.

Srpski napadač je otkrio šta mu je rekao trener Masimilijano Alegri.

- Napadaču je najvažnije da postigne gol, ali želim da unapredim svoju opštu igru, da se "otresem" defanzivaca, da pomognem timu koliko god je to moguće. Trener mi je rekao da ostanem smiren i da će sve biti kako treba - saopštio je Vlahović.

Podsetimo, posle meča trener Juventusa je očigledno video nešto što niko nije, a to su loše stvari u igri reprezentativca Srbije.

- Postoje stvari koje Vlahović i Zakarija treba da poboljšaju. Dušan je imao nekoliko loših početnih dodira na startu. To mora da popravi, voli da ima kontakt sa defanzivcima, ali ima samo 22 godine, nema toliko iskustva. Mora da poboljša način na koji se oslobađa odbrambenih igrača, ali da više koristi i desnu nogu - kritikovao je neočekivano Alegri posle meča Srbina. Celu njegovu izjavu možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.