POSLE 14 GODINA: Čičarito Ernandez se vratio u Čivas

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 19:46

POSLE 14 GODINA: Čičarito Ernandez se vratio u Čivas

Poptisao je ugovor do kraja godine.

Meksički fudbaler Havijer Ernandez se posle 14 godina vratio u Čivas, klub u kom je počeo profesionalnu karijeru, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu meksičkog kluba. Popularni Čičarito (35) je sa čelnicima kluba iz Gvadalahare potpisao ugovor do kraja 2024. godine.

U periodu od 2006. do 2009. godine Ernandez je za Čivas odigrao 79 utakmica u svim i takmičenjima što ga je preporučilo tadašnjem menadžeru Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Junajteda Aleksu Fergusonu da ga kupi.

Na Old Trafordu je proveo pet godina, a zatim je igrao za Real, Bajern iz Leverkuzena, Vest Hem, Sevilju i Los Anđeles Galaksi. Za reprezentaciju Meksika je od 2009. do 2019. postigao 52 gola na 109 utakmica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.