POSLATA PONUDA U TEL AVIV: Šćepanović dovodi centra Makabija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 12:19

POSLATA PONUDA U TEL AVIV: Šćepanović dovodi centra Makabija (FOTO)

Crno-beli kompletiraju tim za narednu sezonu.

Partizan je postavljanjem Vlada Šćepanovića za trenera i dovođenjem Milera-Mekintajera i Dangubića počeo sastavljanje tima za narednu sezonu.

Jedan od prioriteta jeste dovođenje igrača na poziciji centra. Kako javlja košarkaški insajder Luka Dalesandro, Partizan je poslao ponudu centru Makabija Džejlenu Rejnoldsu. Ono što je problem za Partizan je što Rejnolds želi da igra Evroligu i čeka ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog od klubova učesnika najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Rejnolds je u prošloj sezoni stigao posle Nove godine u Tel Aviv iz Kine, i postizao je 5,8 poena po utakmici.

Kk Partizan Belgrade has made an offer to Jalen Reynolds, who is waiting for proposals from Euroleague teams

— Luca D'Alessandro (@LucaDa18) July 14, 2020

Pre otga je igrao u Barseloni, Zenitu, a koledž karijeru je proveo na prestižno Ksavijeru. Visok je 207cm i ima 27 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.