PORUKA UPUĆENA ČOVIĆU: Oglasio se Markus Vilijams!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 19:24

PORUKA UPUĆENA ČOVIĆU: Oglasio se Markus Vilijams!

Plejmejker je ljubimac Delija...

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams objavom na društvenim mrežama ponovo je dotakao navijače crveno-belih, kojima je ostao u dubokom sećanju.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović pričao je za Eurohoops o klubu, viziji za narednih 10 godina, zloglasnom slučaju Kampaco, rivalstvu sa Partizanom, licenci u Evroligi i sebi.

Crveno-beli se ozbiljno pripremaju za početak nove sezone, pa je na Mali Kalemegdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stiglo devet pojačanja, dok su ugovori produženi sa najvažnijim igračima.

Tim povodom, oglasio se na Tviteru i Markus Vilijams, nekadašnji košarkaš crveno-belih, u čijem dresu je beležio velike uspehe.

- Puno ljubavi za predsednika Čovića, napisao je Markus.

much love to President Covic ✊

— Marcus Williams (@_MWill) July 22, 2023

Zvezda je takođe saopštila da će od naredne sezone ponovo igrati svoje mečeve u beogradskoj Areni, koja ima značajnije veći kapacitet od dvorane "Aleksandar Nikolić".

- Da, naše je opredeljenje da se vratimo u Arenu gde smo pre 10 godina u meču sa Budiveljnikom postavili rekord Evrokupa i Evrolige. Jedan od razloga je A licenca jer jednostavno moramo da igramo u najboljoj dvorani koja nam je dostupna. Mnogi ljudi imaju pogrešnu ideju da je ova hala dostupna jednom klubu – rekao je Čović za Eurohoops.

- Beogradska Arena je gradska arena koju sam kao gradonačelnik Beograda napravio pre 27 godina, a Crvena zvezda će imati na raspolaganju sve resurse za prvi tim, mlađe selekcije i rukovodstvo kluba. Dobro poznajemo beogradsku Arenu, igrali smo tamo 10 godina i očekujem da će naši navijači napuniti tribine tokom sledeće sezone.

Zvezda je već dovela zvučna pojačanja ovog leta, a na pitanje da li će crveno-beli ove godine imati najjači sastav u istoriji, prvi čovek kluba je odgovorio:

- Radimo na tome da tako bude. Za sada smo prezadovoljni poslom koji smo uradili, posebno jer je tržište malo. Javno sam rekao da planiramo da potrošimo oko 12 miliona evra na plate igrača za sledeću sezonu, po evroligaškim standardima to nije previše. Zbog svega što smo uradili u proteklom periodu, igrači znaju da dolaze u klub u kome će biti poštovani, predvodiće ih iskusni trener Duško Ivanović, imaće ogromnu podršku sa tribina, i atmosferu kakvu malo koji klub u Evroligi može da ponudi. Planiramo da dovedemo još dva igrača na pozicijama dva i četiri, i pažljivo ćemo birati te igrače jer se zaista osećamo kao da smo sastavili jak tim ovog leta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.