PORUKA IZ BOLNIČKOG KREVETA: Nina Stojanović se javila posle operacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 23:05

PORUKA IZ BOLNIČKOG KREVETA: Nina Stojanović se javila posle operacije

Nadamo se brzom povratku.

Do skora najbolja srpska tensierka Nina Stojanović dugo nije na terenu, a sada je konačno poznato šta se desilo.

- Lepo je, ali i teško kada čitam vaše poruke i vidim podršku i ako se dugo ne takmičim. Više od godinu dana sam se borila sa povredom ruke. Kada sam se konačno vratila na teren krajem prošle godine, pojavio se novi problem. Nakon što sam isprobala sve tretmane, juče sam odlučila da odem na operaciju kuka. Hvala svim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanovima koji su nastavili da me podržavaju, iako su neki mislili da sam se penzionisala. Bolji dani dolaze - napisala je Nina na Instagramu.

Објава коју дели Nina (@nina.stojanovic)

Nina je objavila fotografiju iz bolničke postelje, ali i pored problema, nije skinula osmeh sa lica.

Bila je dugo prvi reket Srbije i jasno je da če joj tebati mnogo vremena da se vrati tamo gde joj je i mesto, ali ima Nina snage da to uradi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.