PORAZ TROICKOG: Viktor propustio priliku protiv Francuza

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 20:10

PORAZ TROICKOG: Viktor propustio priliku protiv Francuza

Nije imao smirenosti da privede meč kraju.

Srpski teniser Viktor Trocki poražen je na startu čelendžera u Ismaningu u Nemačkoj. Savladao ga je sa 2:1 (4:6, 7:5, 6:1) Francuz Antoan Hoang.

Vrlo zanimljiv meč očekuje nas večeras (21.00) u Premijer ligi - Lids Marsela Bijelse čeka Vulverhempton, koji ima izuzetan tim, ali nije otvorio sezonu onako kako je želeo. Kvota na keca je 2,60, na iks 3,20, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Vulverhempton.

Viktor je dobro započeo meč protiv 62 pozicije bolje plasiranog igrača (134:196)

Osvojio je prvi set sa 6:4, iako je pri rezultatu 4:3 izgubio svoj servis. Ipak, odmah je uzvratio i stigao do vođstva.

Imao je brejk viška i u drugom, ali opet je dozvolio Francuzu da ga se vrati za 4:4. U narednom gemu nije iskoristio dve prilike da dođe na gem do pobede i sve je krenulo nizbrdo.

U trećem je bilo jasno da Troicki nema šta da traži i poražen je sa 6:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.