PORAZ SRBIJE: Sudijska greška i svađa PRELOMILE meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:14

PORAZ SRBIJE: Sudijska greška i svađa PRELOMILE meč

Male su šanse za odlazak na završni turnir.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u Anahajmu od selekcije Francuske sa 1:3 (25:20, 23:25, 20:25, 26:28), u trećoj utakmici treće sedmice Lige nacija.

Možda i odlučujući momenat se odgodio pred kraj drugog seta kada je Srbija vodila sa 23:21, a velika sudijska greška kada nije svirana nošena lopta je totalno poremetila izabranike Igora Kolakovića. U jednom trenu je izgledalo da će Dražen Luburić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da napadne sudiju. Govorio mu je kako ništa ne zna o odbojci i jednostavno nije mogao da se smiri.

I u četvrtom setu je pred kraj Srbija imala solidnu prednost, ali na kraju nije došlo ni do takozvanog taj-brejk seta.

Srbija je ovim porazom smanjila šanse za plasman na završni turnir Lige nacija. Izabranici Igora Kolakovića zauzimaju 10. mesto sa pet pobeda i šest poraza i imaju 13 bodova.

Za plasman na završni turnir, koji se od 19. do 23. jula održava u Gdanjsku, Srbija u poslednjem kolu mora da pobedi Bugarsku i da se nada porazu Holandije u poslednjem kolu protiv Slovenije, kao i porazima Francuske od Sjedinjenih Američkih Država i Nemačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.