PORAZ SRBIJE: Mijatović pogodio, ali to nije bilo dovoljno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 23:35

PORAZ SRBIJE: Mijatović pogodio, ali to nije bilo dovoljno

Slavili smo protiv istog rivala u sredu.

Omladinci Srbije doživeli su poraz u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Italije rezultatom 3:1 u Staroj Pazovi.

Dve repezentacije su već odigrale jedan meč u sredu, kada su "orlići" u Gornjem Milanovcu slavili u spektaklu od devet golova rezultatom 5:4.

Italija je sjajno igrala u prvom poluvremenu tokom kog su dva puta smestili loptu u mrežu selekcije Radovana Krivokapića.

U glavnoj ulozi je bio ofanzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezista Udinezea Simone Pafundi koji je u razmaku od šest minuta postigao dva gola. Talentovani fudbaler koji je sa 16 godina i osam meseci debitovao za seniorsku reprezentaciju je pogodio najpre u 35. , a potom i u 41. minutu.

U nastavku je Jovan Mijatović pogodio glavom nakon kornera Aleksandra Stankovića, a konačan rezultat je postavio Adolfo Sise iz penala u 75. minutu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.