POPOVIĆ SE OPROSTIO I OTIŠAO U SLOVAČKU: Došao sam sa 15 godina, ostvario dečački san (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 16:00

POPOVIĆ SE OPROSTIO I OTIŠAO U SLOVAČKU: Došao sam sa 15 godina, ostvario dečački san (FOTO)

Potpisao trogodišnji ugovor sa Dunajskom Stredom.

Srpski golman Aleksandar Popović zvanično je napustio Partizan i potpisao ugovor sa Dunajskom Stredom, u Slovačkoj, objavio je beogradski klub.

Mladi golman je sa novim klubom potpisao ugovor na tri godine, dok je Partizanu od transfera pripalo 210.000 evra, plus određeni procenti od naredne prodaje.

ℹ️ Sada već bivši golman Partizana - Aleksandar Popović od danas je i zvanično u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FK Dunajska Streda.

⚫️⚪️ ,,U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim! Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo… pic.twitter.com/pIt1HE5uvL

— FK Partizan (@FKPartizanBG) July 27, 2023

"U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim. Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme i za mene i za klub, pre nego što se sretnemo ponovo. Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo. Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni. Još jedno veliko hvala svima. Volim Partizan - izjavio je Popović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.