PONOVO ZAJEDNO: Evo na KOJI turnir su se prijavili Novak, Rafa i Rodžer

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:03

PONOVO ZAJEDNO: Evo na KOJI turnir su se prijavili Novak, Rafa i Rodžer

Bilo bi lepo opet videti ih na terenu skupa.

Iako još nije poznato da li će učestvovati najbolji teniser sveta Novak Đoković je prijavljen za takmičenje na Mastersu u Majamiju koji počinje 24. marta.

Novak predvodi listu tenisera na kojoj su i imenja njegovih najvećih rivala, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Tako bi moglo da se dogodio da članove "velike trojke" prvi put vidimo sve na okupu na jednom takmičenju, još od Australijan opena 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

Miami Open men's entry list (main draw + alternates), @DartsTennis pic.twitter.com/bu3sQd5vng

— Michal Samulski (@MichalSamulski) February 24, 2021

 Novak je prijavljen, ali to ništa ne mora ništa da znači, jer on još može da otkaže učešće.

Prvi teniser sveta je po završetku turnira u Melburnu rekao kako će neko vreme definitivno odmarati i nije mogao da precizira koji će biti njegov naredni turnir na kom će učestvovati, tako da ostaje u narednim danima da vidimo da li će pojaviti u Floridi. naravno, još nije poznato ni da li će se igrati u nekom takozvanom balonu, da li će biti publike i karantina. Mnogo je nepoznanica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.