PONOVO STRELAC ZA SARAJEVO: Komazecova golgeterska serija i dalje traje

Izvor: Kurir, 11.Nov.2013, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO STRELAC ZA SARAJEVO: Komazecova golgeterska serija i dalje traje

Sarajevo je za sada na drugom mestu tabele sa 30 bodova, četiri manje od vodećeg Borca. U narednom kolu Komazec i drugovi dočekuju Slaviju, a taj meč igra se 16. novembra

Fudbaleri Sarajeva remizirali su 1:1 na gostovanju Zrinjskom u okviru 16. kola prvenstva Bosne i Hercegovine.

Derbi kola opravdao je očekivanja, a najbolji igrač gostiju Nikola Komazec ponovo je bio precizan i to u 8. minutu kada je iz prve prave prilike utišao stadion Zrinjskog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Fudbaler o čijoj preciznosti bruji BiH imao je još nekoliko lepih prilika, naročito pred kraj poluvremena da povisi prednost Sarajeva, ali su žilavi domaćini pokazali da se neće tek tako odreći celog plena.

I zaista, u 63. minutu Barišić je postavio konačan rezultat utakmice koja je prekinuta nekoliko trenutaka ranije kada su domaći navijači napravili bakljadu ubacujući predmete na teren.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PONOVO STRELAC ZA SARAJEVO: Komazecova golgeterska serija i dalje traje

Izvor: Dzungla.org, 11.Nov.2013

Sarajevo je za sada na drugom mestu tabele sa 30 bodova, četiri manje od vodećeg Borca. U narednom kolu Komazec i drugovi dočekuju Slaviju, a taj meč igra se 16. novembra OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.