PONOVO STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak uvek priča istinu, siguran sam da će čestitati

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 17:16

PONOVO STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak uvek priča istinu, siguran sam da će čestitati

Prijateljstvo koje jača iz dana u dan.

Ruski teniser Danil Medvedev veruje da će mu Novak Đoković čestitati u slučaju da postane novi broj jedan.

- Da, čuo sam to i znate, on priča istinu uvek, učinio sam nešto i svi vide to, Novak uvek čestita svima. Svi smo mi takmičarski nastrojeni, nekada tokom meča može biti nečega sa navijačima, rivalima, sudijom, svima, loptama... I on tu može nekada da reaguje ljutito. Ali otkad sam deo teniskog Tura, ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se setim meča da Novak nije čestitao, ne mogu da se setim da je rekao nešto loše o rivalu. Siguran sam da će čestitati, ako ja postanem broj 1. Ali prvo to moram da uradim, a to je najteži deo - rekao je Medvedev.

Podsetimo, srpski as je poznat po tome što najvećim rivalima čestita na svakom uspehu, a ruski teniser ističe da Đoković sve to radi iskreno.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.