PONOVO SI NIKO I NIŠTA, NITKOVE I SIROMAHU Oliveira prozvao Mekgregora, a Irac mu BRUTALNO uzvratio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 12:22

"PONOVO SI NIKO I NIŠTA, NITKOVE I SIROMAHU" Oliveira prozvao Mekgregora, a Irac mu BRUTALNO uzvratio

Prepucavanja dva borca.

Da nije teško isprovocirati Konora Mekgregora svima je jasno, a poslednji u nizu koji je Irca doveo do usijanja jeste bivši šampion Čarls Oliveira. 

Popularni Do Bronks je Mekgregora ‘‘bocnuo‘‘ nakon što je Konor tvitova kako je borba motivacija, na šta mu je Oliveira odgovorio da je bez motivacije već dve godine.

Ubrzo je usledio odgovor prgavog Irca.

- Oporavljam se od loma noge, nitkove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan. Sada si ponovo niko i ništa. Makni se s tog Lambordžinija siromahu jedan - napisao je Mekgregor.

Conor McGregor and Charles Oliveira have a few choice words for one another 👀 pic.twitter.com/JZ1THVosGs

— MMAFighting.com (@MMAFighting) August 3, 2023

Tu se konverzacija završila pošto Oliveira nije ništa odgovorio, ali ostaje pitanje zašto je Brazilac uopšte i stajao na žulj Mekgregoru.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anđela Štimac, devojka Lirima Kastratija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.