PONOVO POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: Novak ušao u skromni restoran, a ono što je uradio sve je oduševilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 10:29

PONOVO POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: Novak ušao u "skromni" restoran, a ono što je uradio sve je oduševilo

Uvek na nivou.

Srpski teniser Novak Đoković trenutno odmara u Crnoj Gori, a kako piše Blic, a prenos Slobodna dalmacija, drugi reket sveta je posetio jedan restoran u Portonovi.

Jedan od zaposlenih u restoranu otkrio je detalje posete Đokovića.

- Nole je već neko vreme u Portonovi, došao je drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih na ovoj lokaciji. Svi su bili iznenađeni kada je došao, naručio je jelo s pićem za 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eura. Večerao je i ostavio dobru napojnicu, slikao se sa svima i nije ponašao kao zvezda. Oduševio je goste restorana - rekao jedan od uposlenika ovog restorana.

Portonovi je luksuzni resort, na samom ulazu u Boku Kotorsku, u Herceg Novom.

Srbina nakon odmora na Jadranu očekuje prvi turnir od Vimbldona, a to će biti Masters u Sinsinatiju koji počinje 12. avgusta.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.