Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO ITALIJAN: Zenit se baš ‘navukao’

Odavno je poznato da će Zenit iz Sankt Peterburga na kraju ove sezone morati da imenuje novog trenera pošto Andre Viljaš Boaš nema nameru više da ostaje u Rusiji.

Kako prenose ruski mediji izbor je pao na italijanske stručnjake, samo je pitanje da li će u trci pobediti Antonio Konte ili Ćezare Prandeli. Kao treći kandidat, ali i onaj kojem se daju najmanje šanse, stidljivo se spominje i Manuel Pelegrini, aktuelni trener Mančester Sitija.
Podsećamo da je u klubu iz Sankt Peterburga u bliskoj prošlosti radio jedan italijanski stručnjak i to Lućano Spaleti, koji je nedavno preuzeo kormilo Rome.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.