Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMERENO: Rad i Partizan ne igraju u subotu, evo kad je derbi na Banjici…

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje sledećeg vikenda, većina mečeva biće odigrana u subotu, za sada samo jedan u nedelju popodne.

Naime, iako je trebalo da se derbi meč na Banjici odigra u subotu od 13.30, on je pomeren za 24 sata i odigraće se u nedelju od 14 časova. Snage će odmeriti Rad i Partizan.
Zanimljivo je to da će crno-beli na pripremama na Kipru odigrati još jedan kontrolni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meč i to sutra u 14 časova. Rival je Ural za koji igraju Roman Pavljučenko, Dominik Dinga, Radovan Pankov i bivši štoper crno-belih Gregor Balažic.
The post POMERENO: Rad i Partizan ne igraju u subotu, evo kad je derbi na Banjici… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došlo do pomeranja, Rad i Partizan u nedelju!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2017

Fudbaleri Rada i Partizana odigraće utakmicu u nedelju umesto u subotu, objavljeno je na sajtu vicešampiona Srbije...Ekipa Partizana danas je odradila svoj poslednji trening u Limasolu, sutra će odigrati i poslednju utakmicu na Kipru i to protiv Urala, ruskog Premijerligaša...Za Ural nastupa nekoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.