POMERENO: Određen novi datum SP u dvorani u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 23:43

POMERENO: Određen novi datum SP u dvorani u Beogradu

Za sve je ''krivac'' takmičenje u Kini.

Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici čiji je domačin Beograd, biće održano u novom terminu. Takmičenje je prvobitno trebalo da se održi od 11. do 13. marta 2022, ali je pomereno za nedelju dana i održaće se od 18. do 20. marta.

Ovu odluku saopštio je prvi čovek svetske atletike Sebastijan Kou, a do nje je došlo kao posledica odlaganja Svetskog dvoranskog prvenstva u Kini. Srbija će ugostiti preko 1.000 atletičara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz preko 150 zemalja za tri dana trajanja takmičenja.

 - Na osnovu novog datuma Svetskog prvenstva prilagodićemo i datume održavanja Prvenstva Balkana za seniore i seniorke u Beogradu 2022. godine kao i Serbian Open Indoor Meeting-a, jer će oba takmičenja biti odlična provera forme sportista - rekao je direktor preduzeća SP Atletika 2022, Predrag Momirović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.