Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 17:09

POMENUO I MEČ S PARTIZANOM Stanković posle Javora jasan i glasan: "Nema praštanja!"

Želi titulu i to je to.

Crvena zvezda je savladala Javor rezultatom 5:1 u gostima u okviru 31. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su gubili 1:0 nakon četiri minuta meča, a onda je usledio preokret. To je prokomentarisao trener Dejan Stanković.

Atletiko je i dalje prvi u Primeri, ali mora da se uozbilji, ako ne želi da izgubi titulu u finišu prvenstva. Večeras (21.00) gostuje Betisu, a kvota na dvojku je čak 2,50. S druge strane, kvota na keca, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na iks, je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Atletiko Madrid.

- Teren je uradio svoje. Primili gol, ali na vreme smo izjednačili, kontrolisali meč, preokrenuli. To je odnos koji ovi momci imaju i koji moraju da zadrže, o tome sam pričao. Ne postoji razlog da se tako ne odigra i posle derbija, takav mentalitet će igračima dobro doći i sutra kad odu iz Zvezde. Vani nema praštanja, nema opuštanja, a nema ni ovde - kaže Stanković.

Upitan je da li razmišlja o rekordima po broju uzastopnih pobeda i po broju pogodaka jednog tima u prvenstvu.

- Meni je bitno da uzmemo titulu, kako god. Nije važno kako ću doći do titule, ja ne biram. Sa koliko god bodova ili golova - zaključio je.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.