ZVEZDA SLAVILA U ČAČKU: Hejl mučio crveno-bele, ali Kampaco PRESUDIO Borcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 20:36

ZVEZDA SLAVILA U ČAČKU: Hejl mučio crveno-bele, ali Kampaco PRESUDIO Borcu!

Nastavlja se ABA liga...

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Borca iz Čačka rezultatom xx, u okviru 25. kola regionalne ABA lige

Najbolji akter dosadašnjeg dela utakmice je plejmejker crveno-belih Fakundo Kampaco sa 11 poena, 10 je ubacio Filip Petrušev.

U redovima domaćih najefikasniji je Hanter Hejl sa osam poena.

Tražila je Zvezda igru preko centara na startu meča. Spuštali su crveno-beli loptu u reket i stizali do poena preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kuzmića, Petruševa i Martina, Kampaco je pogađao sa „penala“, a Zvezda stigla do +7 (13:6) nakon šest i po minuta igre.

Čačane je pokrenula trojka Radonjića na koju su se nadovezala dva pogođena slobodna bacanja Lešić. Ipak, Zvezda je brzo došla do nove maksmimalne prednosti +9 (19:11) posle trojke Kampaca i polaganja uz faul Mitrovića.

Kraj 1/4 🏀@BoracKlub 17

KK Crvena zvezda Meridianbet 19

📊 @facucampazzo 7 poena#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/lpDFpdGYNH

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) April 9, 2023

Finiš prve deonice pripao je domaćima koji su do poena stizali sa linije „penala“ i smanjili na samo dva poena zaostatka (19:17).

Kako je završena prva, tako je započeta druga četvrtina, slobodnim bacanjima za domaćina. Hejl je pogodio oba i izjednačio, da bi Nedović trojkom vratio prednost Ivanovićevom timu.

Nakon Nedoviča u strelce se upisao i Vildoza. Trojkom Novakovića Borac je izjednačio na sredini druge četvrtine (28:28), a ubrzo i po prvi put poveo košem Gagića na koji se nadovezao Boldvin, a Ivanović bio primoran da zatraži tajm-aut.

Posle tajm-auta Zvezda je ubrzo preokrenula poenima Petruševa na ziceru, a domaći izgubili napadački ritam, da bi košem Petruševa uz faul gosti na odmor otišli sa maksimalnih +8 (42:34).

ABA LIGA – 25. kolo

Petak:

Split - MZT Skoplje 74:77

Subota:

Cibona - Zadar 63:89

Mega - Budućnost 76:85

Nedelja:

Borac - Crvena zvezda (19.00)

Ponedeljak:

Studentski Centar - FMP (18)

Partizan - Igokea (20)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.