POLUVREME U SREMSKOJ MITROVICI: Andrade probio bunker domaćina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2022, 16:01

POLUVREME U SREMSKOJ MITROVICI: Andrade probio bunker domaćina (VIDEO)

Crno-beli u prednosti.

Fudbaleri Partizana imaju minimalnu prednost posle prvih 45 minuta meča Kupa Srbije protiv Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

Trener crno-belih Gordan Petrić odlučio se za respektabilan sastav iako je u pitanju duel sa niželigašem. Na terenu su od starta Rikardo, Andrade, Dijabate, a tu je i Kristijan Belić. 

Kao što se i očekivalo inicijativa je bila na strani gostiju, a do vođstva su stigli u 18. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dijabate je fino prošao po boku, ubacio do Andradea koji je unutrašnjim delom stopala pogodio bliži ugao.

1:0 Андраде ⚽️👌🔥#partizan #grobari #fkpartizan #partizannet pic.twitter.com/i5c4dBr5r7

Partizan.net (@PartizanNet) September 28, 2022

Crno-beli su nastavili sa napadima, a do kraja prvog dela igre najbolju priliku je imao Rikardo u samoj završnici, ali je njegov udarac stao na stativi. Andrade je mogao i do drugog gola, ali se spetljao ispred gola Radničkog.

Domaći su bili uglavnom usresređeni na defanzivne zadatke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrić posle bruke crno-belih u Sremskoj Mitrovici: Partizan sebi ovo ne sme da dozvoli!

Izvor: 24sedam.rs, 28.Sep.2022

Trener Valjka miran pred kamerama posle eliminacije iz Kupa

Nastavak na 24sedam.rs...

Kup Srbije: Radnički eliminisao Partizan posle penala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu, u šesnaestini finala, posle boljeg izvođenja penala pobedili Partizan ukupnim rezultatom 3:1 (1:1)...Pogodak za Partizan u regularnom delu postigao je Fuseni Dijabate u 18. minutu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.