POLUVREME: Partizan vodi u Surdulici (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUVREME: Partizan vodi u Surdulici (VIDEO)

Crno-beli protiv Radnika igraju odloženi meč 6. kola Superlige Srbije Još Radnik pa na zasluženi odmor. Fudbaleri Partizana u Surdulici spuštaju zavesu na jesenji deo sezone, odloženom utakmicom 6. kola Superlige Srbije.Eventualnim trijumfom crno-beli će prvi deo sezone okončati na drugom mestu, iza lidera Crvene zvezde.Dešavanja s meča u Surdulici pratite uživo u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENA ZVEZDA PROSLAVILA JESENJU TITULU POBEDOM: Delije priredile spektakl, Čuka dala gol sa više od pola terena! VIDEO

Izvor: Kurir, 15.Dec.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Čukarički u  zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije sa 3:1 (1:1)

Nastavak na Kurir...

VARNICE NA TERENU: Stojanović i Milunović se DOHVATILI ... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019

Pokvarena lepa slika o derbiju...Crvena zvezda i Čukarički spuštaju zavesu na jesenji deo šampionata Srbije. Verovatno igrači oba tima žele na najlepši način da odu na odmor, pa su zato i nervozni...Tako su se u jednom trenutku posle bezazlenog starta na sredini terena pokačili fudbaler Zvezde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.