VOJVODINA BILA NA KORAK OD IZNENAĐENJA: Kangva u sudijskoj nadoknadi doneo Zvezdi pobedu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 19:41

VOJVODINA BILA NA KORAK OD IZNENAĐENJA: Kangva u sudijskoj nadoknadi doneo Zvezdi pobedu (VIDEO)

Veznjak presudio.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu (2:1)  u meču petog kola Mozzart bet Superlige.

Crveno-beli su bolje otvorili susret, prvi je zapretio Bukari u petom minutu, ali je Carević dobro intervenisao i odbio loptu u polje. Nastavili su domaći sa napadima, sledeći je zapretio Rakonjac, da bi se u devetom minutu zatresla mreža.

Strelac gola je bio Osman Bukari, pogodio je na asistenciju Kataija.

Nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su domaći sa atacima ka golu Carevića. U 21. minutu je Bukari mogao i do drugog kola, ali se ovoga puta istakao čuvar mreže gostiju, koga je lopta pogodila u lice.

Pretili su i Spajić i Katai, sve te pokušaje je zaustavljao Carević bio najzaslužniji što su Novosađani na veliki odmor otišli sa minimalnim zaostatkom.

MOZZART BET SUPERLIGA, PETO KOLO PLEJ-OFA

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 2:1 (1:0)

Strelac: Bukari 9, Kangva 93 - Baraj 57

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Dejan Trifković

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Spajić (od 46. Milunović), Rodić (od 46. Azarov) – Mijailović (od 56. Kangva), Kanga – Bukari, Mitrović (od 70. Pešić), Katai – Rakonjac (od 56. Mijatović).

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Lazarević, Vitas, Traore, Antonijević – Topić, Zukić – Jeličić (od 46. Bogdanović), Kabić (od 56. Baraj, od 62. Simić), Milosavljević (od 46. Čumić) – Milošević (od 69. Nikolić).

Kao što to često biva u fudbalu, posle promašaja stiže kazna.

Igrao se 57. minut kada su gosti izjednačili. Čumić je iz igre izbacio Viga, uputio centaršut sa leve strane, Borjan je loše procenio loptu, da bi prazan gol glavom pogodio Baraj.

Na isteku 70. minuta mogli su domaći ponovo do vođstva. Bukari je bio u prilici posle greške Carevića, ali je slabo šutirao i golman gostiju je imao lak zadatak.

Mijatović je imao priliku u 84. minutu. Sve je dobro odradio mladi fudbaler, oslobodio se protivnika i šutirao sa distance, no, dobar je bio i Carević i zaustavio taj pokušaj.

Pokušavali su domaći da dođu do pobedničkog gola i u nastavku meča i ta upornost se isplatila. U trećem minutu nadoknade koban po Vojvodinu je bio Kangva. Kružili su domaći oko gola gostiju, lopta se odbila na ivicu kaznenog prostora, a tu je bio Kangva koji je levom nogom prevario zaklonjenog Carevića.

Crvena zvezda je kao što znate, obezbedila titulu šampiona države, dok je Vojvodina na petoj poziciji sa tri boda manje od četvrtoplasiranog Partizana.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.