POLJAK HTEO DA ISPROVOCIRA PIKSIJA I MITRA: ON se ODMAH oglasio i HITNO intervenisao

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 15:14

POLJAK HTEO DA ISPROVOCIRA PIKSIJA I MITRA: ON se ODMAH oglasio i HITNO intervenisao

Postavio besmisleno pitanje.

Na poslednjoj konferenciji za medije reprezentacije Srbije pred meč protiv Švajcarske govorili su selektor Dragan Stojković Piksi i golgeter Aleksandar Mitrović. Na samo početku došlo je do blago rečeno neprijatne sutuacije.

Naime, poljski novinar je zaobišao temu konferencije i predstojeći duel Srbije i Švajcarske, tako da je  slektoru Stojkoviću uputio provokativno pitanje.

Poljak je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se Piksi izjasni o podršci ruskih navijača našoj reprezentaciji, jer, kako tvrdi kolega iz Poljske, "Rusi u Ukrajini ubijaju nedužne ljude".

Portparol FSS Milan Vuković je zamolio sve pristune da se drže teme fudbala i predstojećeg meča Srbije i Švajcarske.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.