POLITIKA KLUBA ISTA, A REZULTATI SVE BOLJI: Novi u nizu sjajnih poteza uprave Čukaričkog, dugogodišnji ugovor za mladog štopera! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2023, 20:11

POLITIKA KLUBA ISTA, A REZULTATI SVE BOLJI: Novi u nizu sjajnih poteza uprave Čukaričkog, dugogodišnji ugovor za mladog štopera! (FOTO)

Serafimović predstavlja budućnost srpskog fudbala! Čukarički igra sjajnu polusezonu, u kojoj je u 12 prvenstvenih mečeva ostvario čak deset pobeda, Brđani su se pred veliki derbi protiv TSC-a u Bačkoj Topoli pozicionirali na drugoj poziciji na tabeli Superlige, ali Uprava kluba sa Banovog brda razmišlja i o budućnosti. Debitovao je Vojin Serafimović u duelu protiv ... Read more
The post POLITIKA KLUBA ISTA, A REZULTATI SVE BOLJI: Novi u nizu sjajnih poteza uprave Čukaričkog, dugogodišnji ugovor za mladog štopera! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KERKEZ UPOZORAVA: ‘Moramo biti taktički perfektni ako želimo pozitivan rezultat u Bačkoj Topoli!’

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2023, 13:50

Derbi vrha tabele na programu je u četvrtak! Šest kola pre kraja Superlige Srbije Čukarički i TSC su na drugoj i trećoj poziciji na tabeli. Možda je na startu sezone malo ko očekivao takav rasplet, ali je činjenica da će ova dva tima u međusobnom okršaju u okviru drugog kola plej-ofa igrati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.