POKRENUTA PETICIJA: Živu za selektora! Ili Tole i Savo da podnesu ostavke!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRENUTA PETICIJA: Živu za selektora! Ili Tole i Savo da podnesu ostavke!

Na internetu pokrenuta peticija da se Milan Živadinović vrati na selektorsku klupu

Gotovo svaki zaljubljenik u fudbal u Srbiji ima svog kandidata za selektora, a utisak je da bi se svi složili samo oko jednog imena - Milana Živadinovića. Ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog njegove harizme.

Zato se na internetu pojavila peticija "Milana Živadinovića za selektora fudbalske reprezentacije Srbije".

"Mi dole potpisani, građani Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije, tražimo da FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem i Savom Miloševićem, pod hitno donese odluku o imenovanju Milana Živadinovića za selektora fudbalske reprezentacije Srbije, ili da u suprotnom podnesu ostavke", navodi pokretač peticije.

Podsetimo, Živadinović je bio selektor Jugoslavije 1998-1999 i tada su "plavi" ostvarili tri pobede, dva remija i poraz. Taj tim kvalifikovao se na EURO 2000, gde ga je vodio Vujadin Boškov. To je ujedno bilo i poslednje učešće naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.