POKRENUT POSTUPAK: Evo koje kazne čekaju Duljaja i Meniga nakon sukoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 10:06

POKRENUT POSTUPAK: Evo koje kazne čekaju Duljaja i Meniga nakon sukoba!

Neverovatne scene...

Sukob Igora Duljaja i Kvinsija Meniga na klupi tokom meča u Subotici nije prošao neopaženo foto-reporterima, koji su to zabeležili. Fotografije njihovog guranja su za sada jedini "viralni" dokaz konflikta trenera i igrača.

Kvinsi Menig je doveden kao ozbiljan i značajan "šraf" Partizanovog napada, ali mu je vremenom uloga opala. Stoga postoji kod njega veliko nezadovoljstvo. Čekaju se posledice ovog skandala.

Kako piše "Sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žurnal",Partizan protiv Duljaja i Meniga može da pokrene disciplinski postupak i da se obojica kazne novčano. Da li i kada će se to destiti, još se ne zna, ali je to uobičajena praksa.

Ni Duljaju nije bilo svejedno, imao je i on svojih briga, što se čulo u izjavi posle meča, kad se požalio na finansijsko stanje u klubu, neplaćene kirije i plate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.