POKIDAO: Pokuševski se vrartio u velikom stilu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 12:16

POKIDAO: Pokuševski se vrartio u velikom stilu (VIDEO)

Blizu povratka na veliku scenu.

Nije se ove sezone naigrao Aleksej Pokuševski. U Oklahomi nije dobijao šansu, tako da je razlaz bio neminoivan. Iako se pominjao povratak u Evropu, Poku je ipak ostao u NBA.

Šarlot mu je ponudio novu šansu. Za početak priliku da u Razvojnoj ligi povrati formu i uhvati ritam za povratak na veliku scenu.

Pokuševski je prekomandovan u filijalu "stršljenova", Grinzboro Svorm, a u noći između petka i subote je odigrao prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu u novom dresu. Njegov tim je slavio protiv Delaver Blu Koutsa posle neizvesne završnice sa 107:105.

Aleksej Pokuševski je na parketu proveo 33 minuta i za to vreme je postigao 16 poena, uz odličan procenat šuta iz igre - 66.7 odsto (8/12).

Pokusevski Poku Highlights Hornets Swarm vs Blue Coat

16pts 8ast 4reb 1stl (+1 blk +1stl if ref got better eyes) pic.twitter.com/joKplkDw9A

— kan (@kan_sokei) March 2, 2024

Uz spomenuti košgeterski učinak je dodao i čak osam asistencija, kao i četiri skoka i jednu ukradenu loptu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.