POKETINOVA ŽELJA SUNARODNIK: Dibala na meti Čelsija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 21:53

POKETINOVA ŽELJA SUNARODNIK: Dibala na meti Čelsija

Argentinac je imao dobru sezonu u Romi.

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino zainteresovan je za napadača Rome i argentinskog reprezentativca Paula Dibalu, prenose britanski mediji. Dibala je prošle godine stigao u Romu iz Juventusa, a za rimski klub odigrao je 38 utakmica i postigao je 18 golova.

Poketino smatra da bi argentinski napadač bio pojačanje za tim sa Stamford bridža zbog kvaliteta i iskustva koje poseduje. Britanski mediji navode da je fudbaler Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tijago Silva veliki prijatelj sa Dibalom.

 - Pitao sam Dibalu da li dolazi u Čelsi, ali on nije hteo ništa da mi odgovori. On je vrhunski igrač, nagovaram ga da dođe u naš klub. Bila bi velika stvar da potpiše za Čelsi - izjavio je Silva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.