POKETINO IMPRESIONIRAN SRBINOM: Petrović je odlična ličnost i profesionalac

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 18:40

POKETINO IMPRESIONIRAN SRBINOM: "Petrović je odlična ličnost i profesionalac"

Iskoristio je priliku.

Trener Čelsija Maurisijo Poketino ishvalio je golmana Plavaca i srpskog reprezentativca Đorđa Petrovića. 

- Impresivan je način na koji je došao u Premijer ligu iz MLS lige i odmah počeo da pruža odlične partije, veoma smo srećni njegovim odbranama. On je zaista odlična ličnost i profesionalac. Pokazuje da ume da se nosi sa pritiskom koji nosi igranje za Čelsi - rekao je Argentinac.

Petrović (24) je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << letos stigao u Čelsi iz Nju Inglend Revolušna za 16 miliona evra. Bio je rezerva Robertu Sančezu, a kad se Španac povredio, Srbin je branio na pet mečeva u Premijer ligi i jednoj u Liga kupu i pokazao se odlično, pa će biti zanimljivo ko će biti prva opcija Poketinu na golu kada se vrati španski golman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.