POKAZAO KLASU: Navijači Vest Hema raskrvarili glavu kapitenu Fiorentine, njegova reakcija je ŠMEKERSKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 22:09

POKAZAO KLASU: Navijači Vest Hema raskrvarili glavu kapitenu Fiorentine, njegova reakcija je ŠMEKERSKA (VIDEO)

Očitao im lekciju.

Kapiten Fiorentine Kristijano Biragi našao se na meti navijača Vest Hema u finalu Lige konferencija.

Posle prvih 45 minuta, bez golova je u Pragu, a najzanimljiviji trenutak u prvom delu utakmice je viđen sredinom poluvremena.

Kapiten Viole, Kristijano Biragi je krenuo da izvodi korner, ali je potom usledila kanonada sa tribine gde su se nalazili navijači engleskog tima. Letele su plastične čaše, upaljači, a jedan od "oštrijih" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predmeta je pogodio u glavu Biragija i rasekao levog beka.

I pored toga što je bio krvave glave, Biragi je pokazao klasu i samo ironično aplaudirao pristalicama Čekićara. Utakmica je nakratko prekinuta da bi se ukazala pomoć fudbaleru.

Cristiano Biraghi is bleeding after a West Ham fan threw something at him. #UECLfinal

pic.twitter.com/G22BA6lUgD

— Reyi (@Reinaldodcg9) June 7, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapiten Fiorentine krvave glave napustio teren (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2023

U toku odigravanja finala Lige konferencija između Fiorentine i Vest Hema, dogodio se prvi prekid meča u 35. minutu. Navijači "Čekićara" su upaljačem u glavu pogodili kapitena "Viole", Kristijana Biragija. On je krvave glave napustio teren, međutim, brzo se vratio u igru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.