POKAZALI VELIČINU: Mihina supruga iznela detalje odnosa Bolonje i Siniše

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:08

POKAZALI VELIČINU: Mihina supruga iznela detalje odnosa Bolonje i Siniše

Gest vredan divljenja.

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana otkrila je za "Il Mesađero" da je Bolonja isplaćivala platu treneru sve do kraja ugovora.

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine, posle borbe sa teškom bolešću.

- Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - rekla je Arijana.

Tužna okolnost je dodatno povezala porodicu Mihajlović sa Bolonjom.

- Bolonja je poseban grad koji nam je ušao u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav. Nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima.

U nedelju od 12.30 sastaće se Lacio i Bolonja, dva kluba u kojima je Miha ostavio ogroman trag.

- Biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbalu od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao simpatizeri Bolonje - rekla je Arijana.

Lazio-Bologna, Arianna Mihajlovic: "Il Bologna ha onorato lo stipendio di mio marito fino alla scadenza del contratto"#SkySport #Mihajlovic #LazioBologna #SerieA #SkySerieA https://t.co/ddVEF6mpme

— skysport (@SkySport) February 16, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.