POJAČAVAJU SE GRADSKI RIVALI: Kvadrado u Interu, Rejnders novi igrač Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 21:44

POJAČAVAJU SE GRADSKI RIVALI: Kvadrado u Interu, Rejnders novi igrač Milana

Objavili su klubovi na zvaničnim sajtovima.

Holandski vezista Tidžani Rejnders novi je fudbaler Milana, dok je Kolumbijac Huan Kvadrado potpisao za Inter, objavili su klubovi na zvaničnim sajtovima.

Holanđanin je peto pojačanje "Rosonera" ovog leta i potpisao je ugovor do 2028. godine.

Milan je AZ Alkmaru za njegove usluge platio 20 miliona evra. Rejnders je do sada u karijeri igrao za Cvole, AZ Alkmar i Valvajk. Huan Kvardado je sa Interom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisao jedogodišnji ugovor, nakon što mu je istekla saradnja sa Juventusom.

Prethodno su u Inter dovedeni nemački štoper Jan Orel Bisek, vezista Davide Fratezi, te napadač Markus Tiram iz Borusije Menhengladbah. Kvardado je do sada u karijeri branio boje Udinezea, Lećea, Fiorentine, Čelsija i Juventusa.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Juventusa u velikog rivala: Inter doveo iskusnog Kolumbijca i to besplatno

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 10:44

Veliko pojačanje ekipe iz Milana Kolumbijski fudbaler i doskorašnji igrač Juventusa, Huan Kvadrado, postao je nova akvizicija Intera, što je potvrdio i sam klub putem svojih javnih glasila. Inter je na ovaj način doveo svoje četvrto pojačanje, nakon što je stigao štoper Jan Orel Bisek, potom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.