POJAČANJE U NAPADU: Crno-beli vratili brzonogog ofanzivca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 17:10

POJAČANJE U NAPADU: Crno-beli vratili brzonogog ofanzivca!

Želja mu je da ostavi dublji trag...

Veogradski Čukarički je imao nekolicinu igrača koji su prethodne sezone bili pozajmljeni drugim klubovima. Zbog dobrih partija koje su pokazali, Bojica Nikčević i Milutin Vidosavljević su vraćeni na Banovo brdo i počeli su pripreme za ekipom na Divčibarama.

Nikčević je po završetku omladinskog staža u Čukaričkom išao na pozajmice u pirotiski Radnički, koji je tada igrao u Prvoj ligi Srbije, a prethodne dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo je u Novom Pazaru. U prošloj je igrao sjajno, u 30 utakmica postigao je osam golova, bio je jedan od najzaslužnijih za uspeh ovog tima.

- Za Novi Pazar me vežu samo lepe uspomene. Da nije bilo njih, ne bih bio ponovo u Čukaričkom. Dali su mi sve, pomogli mi da uhvatim ritam. Zahvalan sam im, posebno sportskom direktoru Međedoviću, ali i čitavom timu, predvođenim kapitenom Lončarom – istakao je Bojica Nikčević.

Brzonogi ofanzivni vezista rođen 2000. godine je prošao mlađe kategorije tima sa Banovog brda, za koji je odigrao i deset utakmica u periodu pre odlaska na pozajmice.

- Nadao sam se tokom čitave sezone da ću dobiti poziv da se vratim u Čukarički. I direktor Matijašević mi je kazao između dve sezone da će me vratiti ukoliko budem dobro odigrao.

Brzonogi ofanzivni vezista rođen 2000. godine je prošao mlađe kategorije tima sa Banovog brda, za koji je odigrao i deset utakmica u periodu pre odlaska na pozajmice.

- Nadao sam se tokom čitave sezone da ću dobiti poziv da se vratim u Čukarički. I direktor Matijašević mi je kazao između dve sezone da će me vratiti ukoliko budem dobro odigrao. Na Banovom brdu sam šest godina, računajući i omladinski staž, a iskreno nisam napravio ništa konkretno u prvom timu. To je moja najveća želja, da se dokažem u timu koji me je afirmisao.

Nije imao Nikčević ništa protiv da čak dve sezone provede na pozajmicama.

- Meni to nije bio nikakav problem, savetovao bih svakom mladom igraču da učini isto, svakako je bolja opcija nego sedeti na klupi. U Novom Pazaru sam se privikavao na prvi tim, na jače utakmice, superligaško društvo. Iskreno, bilo mi je teško i tamo na startu, navikavao sam se na zahteve trenera. Bio sam u klubu koji takođe ima visoke ambicije, što podrazumeva da nema mnogo vremena da se mladi igrači čekaju. Ali, sve mi se vratilo, imao sam odličnu sezonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.