POGNUTE GLAVE JE OVE NEDELJE OTIŠAO SA MARAKANE: Zvezdaši će mu uvek pamtiti Mariju, suprugu koja ih je OČARALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 21:18

POGNUTE GLAVE JE OVE NEDELJE OTIŠAO SA MARAKANE: Zvezdaši će mu uvek pamtiti Mariju, suprugu koja ih je OČARALA (FOTO)

Vrlo atraktivna.

Veliki korak za FK Crvena zvezda dogodio se na meču protiv Ludogoreca, pobeda rezultatom 1:0 donela je skor od 10 bodova na tabeli pred poslednje kolo grupne faze.

Sa Ludogorecom je šampion Srbije igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2016. godine i tada je eliminisan posle produžetaka na Marakani 2:4, dok je u Bugarskoj bilo 2:2. Međutim, Ludogorec sada nije bio takmac po meri Zvezde i u oba meča grupne faze je savladan od strane našeg šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A dok su fudbaleri vodili veliku borbu na terenu, ni na tribinama nije bilo ništa drugačije.

Zvezdaše je oduševila Marija, supruga Pietrosa Sotiroua, Kipranina koji brani boje Ludogoreca. Uverili su se da i te kako postoje razlozi zašto Mariju smatraju jednom od najlepših pratilja fudbalera.

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.